OŠ Anice Černejeve Makole

šola vedoželjnih, strpnih ...

pravičnih, solidarnih in odgovornih.

PRVI ŠOLSKI DAN V SREDO, 1. 9. 2021

Spoštovani starši, dragi učenci!

Cin, cin, cin … v šolo hitim. Čas dopustov in počitnic je minil in naša šola na široko odpira vrata 157. učencem in 27. zaposlenim. Veseli nas, da nam trenutna epidemiološka slika omogoča, da bomo izvajali pouk po modelu B (v matičnih in specializiranih učilnicah, ohranjali varnostno razdaljo, skrbeli za higieno, nosili maske v skupnih prostorih).

Šolska zgradba se je čez počitnice posodobila s požarnim stopniščem, ki je prineslo kar nekaj izboljšav tudi v notranjih prostorih. Z vsemi deli se še ni povsem zaključilo, zato bomo še posebej skrbeli za varnost.

Učenci od 2. do 9. razreda gredo po prihodu v šolo takoj v matično učilnico (obvestilo na vratih šole), kjer jih bo pričakal/a razrednik/razredničarka.  Pouk se začne po novem že ob 8.00. S seboj prinesejo pisalo in beležko. Z vsemi aktivnostmi bomo končali do 11.00. Šolski avtobusi bodo odpeljali takoj ob 11.00.

Učenci vozači - NOV VOZNI RED!

Vozni red šolskih prevozov se je spremenil in je objavljen na spletni strani šole in na vratih šole (vsem staršem in učencem poslan tudi preko sporočil v eAsistentu).

Dragi prvošolci!

Zelo smo veseli, da boste postali učenci naše šole. Skupaj s starši vas pričakujemo v šolski telovadnici ob 9.00 (spodnji vhod). Pospremili vas bomo v vašo učilnico in se skupaj družili do 10.30.ure. Upamo, da vas je prvo šolsko pismo, poslano po klasični pošti, razveselilo. Starši bodo v tem času imeli prvi roditeljski sestanek.

Vsem skupaj želim prijeten pričetek novega šolskega leta! Veselimo se ponovnega snidenja, do takrat pa uživajte še zadnje trenutke počitnic.

Ravnateljica Silvestra Samastur

Dostopnost