OŠ Anice Černejeve Makole

šola vedoželjnih, strpnih ...

pravičnih, solidarnih in odgovornih.

DELOVNA SOBOTA

OBVESTILO

Spoštovani starši/skrbniki naših učencev!

Obveščamo vas, da bo v soboto, 22. 9. 2018, delovna sobota. Ker je prihodnji teden TEDEN MOBILNOSTI, bomo vse dejavnosti namenili gibanju, skrbi za zdravo življenje in spremembi potovalnih navad. Promet je eden glavnih virov onesnaževanja zraka, vzrok podnebnih sprememb, telesnih poškodb in tudi smrti. Sprememba navad, povezanih z mobilnostjo, je tako življenjskega pomena.

V soboto, 22. 9. 2018, bomo imeli na šoli športni dan. Najprej bomo izvedli akcijo PEŠ V ŠOLO (navodila vam bodo posredovali predsedniki vaških odborov). Vabimo vas, da otroka pospremite peš v šolo. Na tlakovanem šolskem dvorišču vas pričakujemo do 8.30, kjer bo vse čakal zajtrk. Nato bodo za učence sledile številne aktivnosti (natančna navodila bodo podali razredniki). Z vsemi aktivnostmi bomo zaključili do 12.30, ko starši znova prevzamete otroka pred šolo. Šolski avtobusi ta dan ne bodo vozili.

Hkrati vsem tistim, ki se niste udeležili prvega roditeljskega sestanka sporočam, da so pri meni shranjene kode za eAsistent in jih prosim pridite iskat.

Vljudno vas vabim na redne mesečne govorilne ure (vsak tretji četrtek v mesecu med 16.00 in 17.00) ali na dopoldanske govorilne ure, ki bodo kmalu objavljene na naši spletni strani. Redno spremljanje učnega in socialnega razvoja vašega otroka je pomemben del na poti do otrokovega uspeha v šoli.

Lep pozdrav in uspešno novo šolsko leto vsem.

Ravnateljica Silvestra Samastur